Bakanlık Ulusal çevre bilgi sistemi 19 aralık 2025'te geliyor!

Üyeler Görebilir
5 Aralık 2025 tarihinde Entegre Çevre Bilgi Sistemi'nde yayımlanan duyuruya göre; 19 Aralık 2025 tarihi itibariyle Ulusal Çevre Bilgi Sistemi yani UÇBS'ye geçiş yapıyoruz.

Ulusal Çevre Bilgi Sistemi.webp

Link:
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Hesap/Tesis Eksik Bilgi görünen işletmeleriniz için gönderdiğim videodaki gibi kısa yoldan eksikliği tamamlayabilirsiniz. bizimde bir çok tesisimiz için Eksik Bilgi görünüyordu, çoğu eposta doğrulamasından dolayıymış. İşlem normalde 10 sn ama sistem yavaş olduğundan video 4 dk ya yakın sürdü 🥱

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Eski sistemde üzerim de atalı bulunan firmaların hiçbiri üzerimde gözükmüyor. Seçim kısmında hiç bir firmam maalesef çıkmıyor

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba
Uçbs motat atık çıkışı veya 50 kg altı çıkış yapılamıyorum 181 arayarak sorun belirttim güncelleme devam ediyor bizde bilmiyoruz diyorlar ne olcak böyle ?

Üyeler Görebilir
Dahya önce UCBS'ye Edge üzerinden girebilmiştim, firmalarım da görünüyordu. Ama 2 gündür e-devlet şifremi girdikten sonra 'Kimlik bilgisi alınamadı.' hatası alıyorum. Bu hatayı alan var mı?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Değerli meslektaşlarım,

UÇBS sisteminden kaynaklı hiçbir şey yapamıyoruz. Bakanlık bu konuyla ilgili olarak ek süre vs. tanıyacak mı bilginiz var mı ? Çünkü yıl sonu atık gönderimi yapmak için MOTAT'a girmeye çalışıyorum giremiyorum eksik bilgi diyerek atıyor güncellemeye çalışıyorum 1 saattir işleminiz devam ediyor diyor. Bizden kaynaklı olsa neyse deriz de Bakanlıktan kaynaklanan bu hata için ne yapacaklar? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?

Üyeler Görebilir
Daha önce var olan adres gitmiş UAVT görünmemekte adres değişikliği için evrak istenmekte böyle bir soruna denk gelen oldumu adres değişikliği olmadıEkran görüntüsü 2025-12-26 113124.webp