Yeni bakanın talimatı

Üyeler Görebilir
Hafta başından beri izin lisans konusunda da olsun normal evrak olsun müdürlükten alamıyoruz. İkinci bir talimata kadar bişi imzalamayın talimatı gelmiş bakanlıktan. Diğer il müdürlüklerinde benzer durum var mı?

Üyeler Görebilir
Bugün iki firmama başvurularım üzerine geldiler. başvurumun birini 31 aralıkta vermiştim. çalışıyorlar bence.

Üyeler Görebilir
geçen cuma gfb başvurusu uygun bulunmuştu ve dekont istediği yazı gönderildi aradan kısa bir süre sonra yazı geri çekildi ve dosya sorumlusu ücret yatırmasınlar diye aramıştı. işlemlerin başlatılmasına sevindim.

Üyeler Görebilir
zamanlaması çok iyiydi mesai bitimine doğruydu, zaten başka bir tesiste olduğum içinde sistemde görmemiştim yolda cepten aradığında öğrendim, sonra baktığımda dekontu istemiş aradan 20 dk geçmiş geri çekmiş.

Üyeler Görebilir
ben dün bakanlıktan ali bey ile görüştüm. şuan da bakanın talimatı ile il müdürlüklerinden yetkiler alındı siz evrak takibinizi yapın birkaç gün içinde bu problem çözülür dedi.

Üyeler Görebilir
evraklarımızın takibini yapıyoruz ve taki imza aşamasına kadar bir sorun yok. ne zaman evrak imzaya geçti işte orada sıkıntı bir tıkanma başlıyor. bir yandanda il müdürlerine üzülüyorum sanırım problemler çözüldüğünde 1 haftasını imzaya ayırmak zorunda kalacaklar...

Üyeler Görebilir
çed e-imzaya geçtiğinde çok sorunlar yaşandı bakanlık henüz ona da hazır değil alt yapısı kaldırmadı, çed kararı çıktı ama imzası tam 16. günde atılan oldu. her yaptığı şeyde sorunlar çıkıyor....tam olarak alt yapı sorunu çözemediler. hala eğlence yerleri bilgi sistemi geri gelemedi 2013 ilkbahar dönemlerinde gitmişti..

Üyeler Görebilir
evet şuan itibariyle bakanlığın izin lisans işlemleri için onay verdiğini kesinlikle emin oluyorum, geri çektikleri dekont yazısı gönderdiler şimdiler.... tam gaz izin lisans çalışmalarına devam....:D

Üyeler Görebilir
@Kezban Gümüş
arkadaşlar şuan imza yetkisi durdurulmuş deniliyor memurların bu son yaşanan durumlardan dolayı ve gfb basvurusu yada cevre izin yapmıs olanlar ceza yemez sonucta basvuru yapılmıs ve artık söz bakanlıkta:D