Yeni bakanın talimatı

Üyeler Görebilir
Hafta başından beri izin lisans konusunda da olsun normal evrak olsun müdürlükten alamıyoruz. İkinci bir talimata kadar bişi imzalamayın talimatı gelmiş bakanlıktan. Diğer il müdürlüklerinde benzer durum var mı?

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem

Yukarıdaki talimatta durdurulan şeyler tekrar işlemlerine devam edecek denmiş. Siz sanırım yanlış anladınız.

Üyeler Görebilir
@Fatih Çoban
evet bir anda okuyunca, sinirliydimde o an yanlış anlamışım akşam sakinleşince tekrar okudum o zaman fark ettim.
(aslında patlamak istemiştim sanırım buna denk geldi :krktm:)

@yara_bandi
peki bizim stresimizi kim alacak?:kötü: bende artık saksıyla dolaşacağım toprağı dolduracağım içine sinirlenince toprağa elimi sokarım artık :krnz:

Üyeler Görebilir
@Melis Kara

arkadaşlar bu genelgede bahsettikleri, 15.07.2011 yazılı talimat ve 03.01.2014 yazılı talimatlar nelerdir biz bilmiyoruz nerde çıktı bunlar aradım hiç biyerde böyle genelgeler talimatlar yok !!!!

Üyeler Görebilir
@shalic

bahsi geçen ilgiler önceki talimatlarla alakalıdır. yayımlanan talimat dikkate alınabilir. konunun sadece bilgilendirme amaçlı yapıldığı, bakanlık personelini ilgilendirdiği ve ÇED kararıyla ilgili Bakanlık makamından olurun olması gerektiği ifade edilmektedir. Bilgilerinize,

Üyeler Görebilir
@CMNet Okuru

Teşekkür ederim
bizde ÇEd hakkında daha önce verilmiş olan talimatları gözden kaçırdığımızı düşündük ama şimdi de tahmin ettiğim gibi bakanlık içi talimatlarmış yayımlanmamış halkın bilgisine . Tekrar teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben bir kaç gün önce bazı yazıları aldım müdürlükten. Hem müdürlükteki personel halen sahaya çıkıyor..durdurulma felan yok..en azından Ankarada..Nasıl oluyor..Ankarada olanınız var mı?

Üyeler Görebilir
İl müdürlüğü değil bakanlık inceleyip onaylayacak demek oluyor. Bakanlıktan bu konuyla yetkili kimse o imzalayacak.

Üyeler Görebilir
@Pınar Özgen
Güzel.. ozaman heryerde tekrardan başlamış..Uygunluk yazısı için müracaatta bulunmuştum gelirler o halde..

Üyeler Görebilir
31.12.2013 tarihinde dilekçe yolladım. Ankara İl müdürlüğüne ama halen gelen giden yok. 6.01.2014 il müdürlüğünü aradığımda Saya çıkılma işleminin bakanlık talimatıyla bir süre durduğunu söylediler.