Eğitim Çevka 2019 - Çevre ve Kalite Uzmanlık Eğitimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
@Hamza Ay

Bu sektörde ve birçok sektörde hiçbir eğitimden çok bir beklentim olmadı dediğiniz gibi tek amaç fikir sahibi olmak ve tabiki de sertifika :)
Yani Çevre görevlisi eğitimi ile çevre görevliliği adına birşey öğrenen varsa saygı duyarım ki bu tüm eğitimler için geçerlidir benim gözümde.

Üyeler Görebilir
@Hamza Ay
Amacımız yüzde yüz bilgi değil zaten gerek özel sektör gerekse bakanlık eğitimleri verir fakat asıl olay çalıştıkça çıkıyor o konu üzerine kafa yorunca insan anlıyor olayı ..

Üyeler Görebilir
Kesinlikle öyle üstad evet bilgi kazanmak kesinlikle güzel ve kolay bir durum anca çalışmadan işin içine girmeden sahaya inmeden herşey değil yarım çeyrek kalır.
@Ferhat Elçi

Üyeler Görebilir
@Ferhat Elçi

Böyle eğitimler veren kurumlar beklentileri biraz arttırıyorlar gibi geliyor bana. Hani çok umutlu olan arkadaşlar varsa beklentiyi yukarda tutmasınlar diye dedim. Yoksa bilgi edinmekte fayda sağlar illa ki. Yol gösterir.

Üyeler Görebilir
@Hamza Ay
Haklısınız özellikle öğrenci iken çok fazla beklentimiz fazla olurdu ama şuan sektörde olunca :D halimize gülüyoruz

Üyeler Görebilir
@Hamza Ay
Bilgilendirme için çok teşekkürler Hamza kardeşim :)

Vallahi ben ilk gördüğümde sertifika diye gözlerimde dolar işaretleri çıktı başka birşey değil :koptum:

Üyeler Görebilir
Eğer başvuru yapmadıysanız ve hala toplu olarak kayıt yaptırmayı düşünüyorsanız İstanbul'da düşünenlere beni de ekleyebilirsiniz. Henüz ön kayıt yaptırmadım, duruma göre ön kayıt yaptıracağım.

Üyeler Görebilir
Hocam başvuruyu gerçekleştiricem ancak isim soyisim , telefon ve mail adresi istiyor.
Arkadaşlar dilerse özelden bana mesaj atabilir ona göre başvuruyu denerim

Üyeler Görebilir
@Fatih Koçak
biran counter strike sandım :D birazdan gönderiyorum

Üyeler Görebilir
Çok çok utanarak ve cm.net cahili biri olarak söylüyorum ki acaba biriniz bana mesaj atabilir mi?

Üyeler Görebilir
Mesajı ilettim

Arkadaşlar Merhaba ,

Hepinize tek tek mesaj atmaya üşendim :D

TSC Akademiden Cansu hanımla görüştüm.
Grup halinde katılım olduğunda indirim öğrenci arkadaşlar için geçerliymiş. Ancak biz 6 kişi olduğumuz için kendisi temsilci ile görüşecek başka bir indirim ihtimali varsa bilgi verecek bugün veyahut yarın gün içerisinde.
O neden size de bilgi vereyim dedim :)
@Ferhat Elçi
@Anamaya
@ecem uysal

Geri dönüş olduğunda sizi bilgilendiririm :)

Üyeler Görebilir
@Ferhat Elçi
Grup indiriminden faydalanamayacağımızı öğrenince ben ön kayıt yaptırmıştım kapora içinde yarına kadar süre verdiler