Eğitim Çevka 2019 - Çevre ve Kalite Uzmanlık Eğitimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
@feyzagonul
Yaptım ben kaporta ücretini de yatıırdım :harika:

@ecem uysal
ben yatırdım indirim de pek birşey yok :)

Üyeler Görebilir
İstanbul da olanlar için irtibat halinde olalım ...

siz kayıt yaptınız mı ? @feyzagonul

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
İstanbul ekibi eğitimleri tamamladı sanırım :) süreç nasıldı arkadaşlar görüşlerinizi bizimle de paylaşır mısınız

Üyeler Görebilir
Eğitime katılımı gerçekleştirdik.
Anlatıcı Serbay CEYLAN beyfendiydi. Gayet bilgili ve konuya hakim bir şekilde eğitimi gerçekleştirdi.
İlk gün eğitim olarak tamamlandı. 2. gün eğitimin ardından kısa bir sınav yapıldı.
Bu arada eğitime giden arkadaşlar yanında flash bellek götürürlerse standartların bir kopyasını Serbay Bey dağıtıyor.
İkramlar, konu anlatımı , mekan vs. olarak bence iyiydi.

Üyeler Görebilir
Serbay hoca candır, bizim eğitimimize de o gelmişti ve gerçekten çok öğretici ve keyifli olmuştu benim açımdan. :)

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 20-21 Nisan Tarihinde de bir eğitim olacağı yazıyor resmi sitelerinde. Katılım göstermeyi düşünüyorum. Başka katılım gösterecek arkadaşlar var ise yine toplu olarak başvuru yapılabilir.

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Toplu başvuruda belirtilen indirim kısmı sadece öğrenciler için olduğunu belirteyim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşların memnun kalması ve tavsiye etmesi üzere ben de Kocaeli'de alacağım.

Üyeler Görebilir
ISO 14001 Eğitimi nasıl veriliyor ? Yüzeysel mi yoksa pratik tarzında denetim ve hazırlama aşamaları konusunda eğitim veriliyor mu )

Üyeler Görebilir
Slayt sunumu şeklinde Serbay CEYLAN Hocanın anlatımı ile veriiliyor. Denetim ve denetleme ile ilgili içerikler mevcut. Hazırlama aşamaları yüzeysel olarak anlatılıyor.

Üyeler Görebilir
Merhaba eğitim güvenilir ve akredite midir acaba? Yeterliliği var mı ayrıca Isparta ve Balıkesir eğitimlerine katılmayı düşünenler var mı?

Ferhat bey bu tarz eğitimlerin tek bir tanesi 1000 tl ' ye veriliyor kimi zaman ve akredite olması önemliymiş yoksa yalnızca katılım sertifikası gibi oluyor görüşebildiniz mi acaba?

Üyeler Görebilir
Eğitimin güvenirliliğine birşey söyleyemem bana yeterli geldiğini belirtebilirim.
Firma için akredite olduğunu söyleyebilirim.
Bu eğitimin içeriğini dikkatlice okuyun sadece iç denetçi ve tedarikçileri denetleme amaçlı verilen sertifikadır.
Bu eğitimden sonra geniş kapsamlı bir ıso denetçisi olamayacaksınız.
Sadece standartların içeriği ve iç denetçi belgeleri için düzenlenen bir eğitim.