Eğitim Çevka 2019 - Çevre ve Kalite Uzmanlık Eğitimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan deleted25658
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Fatih Bey'in de anlattığı üzere eğitime gideni bir iso denetçisi yapmayacak ama içerikler üzerine bilgi sahibi olacaksınız. Kapsamlı bir ISO programı için özel bireysel ya da grup halinde uygulamalı ve içerik üzerine biraz daha yüksek eğitim ücretiyle halledebilirsiniz. 1000 liraya değer mi bilmiyorum ama gidenler memnun olduğuna göre bence düşünülebilir.

Üyeler Görebilir
Standartların kopyası mı anlatılan slaytları mı veriyorlar acaba?

Üyeler Görebilir
İlgili verilen belgede belge numarası ve sertifika numarası vardır verilen eğitimden memnun kaldım açıkçası tabi bunların oturması kullandıkça olacaktır kalite eğitimleri pekişmesi için ilgili sektörde çalışmak lazım aslında ..

Yüzel kalma kısmı elbette bazı yerlerde olacaktır çünkü kalite eğitim aslında 1 ay bile verilse yetmez ... Bu sebeble ancak ilgili sektörde devam ederek oturur .. Ama eğitim genel anlamda tecrübeli olmama rağmen sevdim ..

Üyeler Görebilir
Beril Hanım kolay gelsin bende bu eğitimlere katılacağım.Bu eğitimi aldığınız tarihteki standart diyelim ki İSO 9001:2015 de en güncel hali. siz eğitimi aldıktan sonra standart güncellendi ve bu sektörde çalışmıyorsunuz bu standartların güncel halini nereden takip edebiliriz? Ben mesela incelemek için kendi firmamın başka şehirdeki şubesinden istiyorum oradan bile göndermiyorlar :) Şu anda çalıştığım kurumda da yakın zamanda 14001 kurmaya çalışacağız bunun için bir alt yapı çalışması yapmak lazım doğru değil mi?

Üyeler Görebilir
Hiçbir eğitimden mühendislerin beklentisi olmaması lazım mühendislik pratiklik ister kimse o eğitimi alır almaz direk donanımlı bir denetçi olduracak eğitim değil fakat eğitim de yüzeysel bir mantık kapılır geri kalanı ise araştırma ve sorgulamaya bakar bu işler tecrübe için bazen ücret de ödenir ...

güncel standart ücretli satın alınıyor maalesef öncesinde tabi araştırma yapıp fikir edinebilir kendi çalıştığınız fabrikanızın şartlarına göre uyarlayabilirsiniz..

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
14001 yada diğer konularda baya açılan konu var okursanız mutlaka bilgi sahibi olursunuz gerekli kaynakları yada yardımı arkadaşlar verecektir eminim ...

Üyeler Görebilir
Gülay Hanım Telefonla ulaşmaya çalışın birisi değiştirirse veya vazgeçerse diye bir sorun yardımcı olabilirler belki ??

Üyeler Görebilir
@Fatih Koçak başka eğitim firmalarınla kıyaslarsak fiyat ve paket avantajı var mı? Yani bu eğitime katılamazsam, farklı bir firmayla olsa dezavantajı ne olur bana bilginiz var mı?

Üyeler Görebilir
@Gülay Hiç araştıramamıştım. Forumdan arkadaşların tavsiye etmesiyle gitmiştim bende. Farklı firmalarda ne kadardır ya da eğitim nasıldır bilgim yok malesef

Üyeler Görebilir
@Gülay Görüştünüz mü bilmiyorum ama illaki tekrar açıyorlar eğitim. Belki bir sonrakine atabilirsiniz. Biraz ertelemeden bişey olmaz :harika::D

Üyeler Görebilir
@Fatih Koçak mesai saatlerinin başlamasını bekliyorum, arayacağım. En kötü dediğiniz gibi bir sonraki dönem için katılırım.