Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@H.Demirel
Çeşme'de yapılan son eğitimde bakanlıktan görevli ilgili kişi; bundan sonra yapılan eğitimler uzaktan eğitim olacak, altyapısı hazır fakat size yetişemedi, bundan sonra inşallah olacak demişti. Göreceğiz.
Bende uzaktan eğitim olacak diye duydum ve kontenjan sınırı olmayacakmış, bekleyelim ve görelim bakalım.Olur inşallah en kisa zamanda ya da tamamen ortadan kalkar inşallah bu saçmalık bu sistem :-/
Arkadaşlar en önemlisi çevre görevlisi durumunu ortadan kaldırmaları .
Çevre mühendisi olarak sürekli eğitim versinler katılalım. Fakat çevre görevlisi ortadan kaldırılsın. Diğer mühendislik dallarından yeteri kadar çevre görevlisi var.
uzaktan eğitim olur mu olmaz mı göreceğiz hep birlikte. tabi bunun için nasıl bir fiyat oluşturacaklar birde onu merak ediyorum. eğitimlere giden kişiler eğitim kalitesinin olmadığından bahsettiler hep. bununla birlikte giden kişilere yüksek otel fiyatları ödemesini mecbur kıldılar. bakanlıktan çok eğitimin yapıldığı oteller veya eğitim organizasyonu yapan firmalar kazanmış olduğunu görüyoruz (en son eğitimde bakanlık eğitim ücretini 50 tl olarak yazmıştı). umarım uzaktan eğitim konusunda daha makul fiyatlandırmalar çıkar. sonuçta birçok kişi yeni mezun maddi geliri yok, çalışan arkadaşların çoğunun aldığı maaşı bilence fiyat konusu da önemli oluyor. ama herşeyden önemlisi de eğitim kalitesinde iyileşme olmasını umut ediyorum.
Eğitimde kalite diye bir şey yoktu, zaten 4 yıl içerisinde her dersin ilk haftası gösterilenler slayt şeklinde anlatıldı. Toplasanız ilk defa duyacağınız 5 bilgi çıkmaz bile. Ama mecburen eğitime katılmak zorundayız. Normalde Kasım ayı civarı yapılması gerekiyor. Ancak sene içerisinde Nisan'da yapılması beklenirken Mayıs'ın sonunda yapıldığını göz önüne alırsak Aralık ayına bile sarkabilir.
@Murat Gülen
Bizde bu durumun ortadan kalkmasını istiyoruz ama Bakanlık geri adım atmiyor maalesef .üzerinizden iyi para kazandılar şimdi bunu herkes biliyo o yüzden maalesef bu sistem böyle devam edecek gibi...
@Emine Erdem
Temenni fiyatın azaltılması yönünde ama hiçç sanmıyorum
Sanırım bu eğitim belgeyi ilk defa alacak mezunlar için. Yenileme için biz de bu eğitime katılabilecek miyiz acaba? önceki eğitimde sadece yeni mezunları kabul etmişlerdi sanırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.