Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben daha önce parayı yatırmıstım diğer hesaba orada duruyordu aradım daha önceki ödemeleride dikkate ealacağız dediler. eft ile yatırmıstım eft noyu yolladım ben ...
ben dekontu doğru mu yaptım hiç bilmiyorum gittim ziratten dekont no sorum bu defa bana arkadşın yüklediği cinsten verdiler kağıt burda da dekont başka yazıo.ama başarılı olmuştur demişlerdi kaydıma ben anlamadım hiç birşey..
ben şimdi ne yapıcam bilemiyorum atmden çektim üste z ile başyan bir şey vardı bende onu yazmıştım.başarılı oldu dediler kayıt için ben anlamadım şimdi kayıt oldum mu olmadımmı?
ya ben bi ark la konuştum da geçen eğitimlere katılmıştı asıl kaydın antalya da yapıldığını soledı aslında tc kımlık no dan herşeyın belli olması gerek dekont no ya da dikkat edilmeli ama fikrimce endişe etmemenız artık
aşırı morelim bozuldu ya para boşyere mi gitti anlamadım ya dekont galiba yanlış ama başarılı olmuştur ddi şimdi değitiremiyorumda ne yapıcam bn çıldırcam bn ya
arta kalan 150 tl yide verirler sanırım. Bende aradım kayıt olmuşsunuz önceden olan ödemeler bizde gözükecek oradan bakacağız dediler.. Haber bekliyorum bana biri daha önceki ıban nosunu yazabilir mi kendiminkiyle kontrol edeceğimde...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.