Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
yok ya sormadım :D o anda kayıt olabildim mi heycanı içerisinde olduğum için bilirsiniz daha önceki eğitimde yasadığımız sıkıntıyı sinirden ağlamıştım resmen.. o an onu hiç düşünmedim 700 tl olduğunu bile sonradan gördüm valla :D

Üyeler Görebilir
@Adaar Esmer
Sizin dersiniz ne yahu ? Herkes istedigini soylemekte ozgur neyin tartismasini yaratmaya calisiyorsunuz? Gecen egitimde 850 lira yatirip kayit olamayanlar vardi, bu egitim 700 lira , insanlar tabiki merak edip konuya deginecek, bencil olmayin, yorum yazarken 2 defa degil siz 10 defa dusunun

Üyeler Görebilir
para muhabbetiniz için başka bi forum açsanız daha mantıklı değilmi burda şuan belge alabilmek için millet atm kuyrugunda ve aklımıza takılan soruların yanııtını bekliyoruz..ben 10 defa düşündüm yazdım sende 100 defa düşünüp paran için başka konu başlıgı açmaya başlasan iyi edersiniz ....

Üyeler Görebilir
Hanfendi muhabbetinin eğitimle alakalı olmadığı için yazıyorum zaten daha mevzuyu anlamadan cevap verme istersen ,eğitimle alakalı olmadıgını siz söylüyosunuz o yüzden paranızla alakalı başka bi başlık açın diyorum burası ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ adı altında açılan bi başlık çok basit anlatmaya çalıştıgım olay...

Üyeler Görebilir
Mevzuyu anlamayan sizsiniz, eğitimle alakalı diyorum iyi okuyun. Sizin maddi durumunuz ne bilmiyorum ama bu eğitimle ilgili bir konu. Siz alacak mısınız bu belgeyi? Antalya'daki eğitime 850 TL aldılar. Üstelik eğitimden sonra 350 TL bakanlığa para yatıracaksın.. Ha bu arada otobüs biletleri, uçak derken 300 TL daha çıkacak ... Anladın mı? Birde şöyle anlatayım. Önceki eğitime 850 TL yatırdılar ama kontenjan doldu ve eğitime kayıt olamayan binlerce kişi var. Ve şuan kayıt yaptılar. 850 TL verip 700 TL lik eğitime kayıt yaptırdılar... Farkındaysanız EĞİTİMLE İLGİLİ BİR DURUM... Kimin ne soracağına nereye ne yazacağına siz karar vermeyin, insanlara şunu bunu yazma demek yerine sizde eğitimle ilgili bir sıkıntı varsa konuşun !!

Üyeler Görebilir
Hanfendi tamam EĞİTİMLE ALAKALI 150 tl nin peşine düşün burda siz ,ben daha fazla mesgul etmicem burayı.....

Üyeler Görebilir
@Gülşah Albayrak
Gülşah Hanım ben de biraz önce TÜÇEV ile görüştüm. Eğitime tüm Çevre Mühendislerinin katılabileceğini söylediler:confused:

Üyeler Görebilir
@Gülce Somaklar

Bakanlığın sitesindeki haberde" mevcut çevre görevlileri için vize eğitimi değildir" diyor.

25 – 28 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya’ da “Çevre Görevlisi Eğitimleri” düzenlenecektir.
11.11.2014

21.11.2013 tarihinde yayımlanarak 01.01.2014 tarihinde yürürlüğe giren (Değişik:06/05/2014-28992) Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin 6 ncı, 7 nci ve 16 ncı maddeleri kapsamında çevre görevlisi belgesi almak isteyen Aday çevre görevlileri için (Mevcut Çevre Görevlileri için vize eğitimi değildir.) 25 – 28 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya’ da “Çevre Görevlisi Eğitimleri” düzenlenecektir.

http://www.csb.gov.tr/db/ced/editordosya/cevregorevlisi1(1).jpg http://www.csb.gov.tr/db/ced/editordosya/cevregorevlisi2(1).jpg

Eğitime katılabilecek Çevre görevlisi adaylarında aranılacak nitelikler Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin 6 ncı maddesi (a) fıkrasındaki gibi olup, buna göre;

a) En az 4 (dört) yıllık üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak veya çevre mühendisliği konularında yüksek lisans veya üzeri eğitim almış olmak ve çevre mevzuatı konusunda Bakanlıkça yapılacak/yaptırılacak eğitime katılmak.
Eğitim programı 25 Kasım 2014 sabah 09:00 da başlayıp 28 Kasım 2014 akşam saat 18:00 de bitecektir. Eğitim sertifikaları 18:00 den sonra dağıtılacaktır.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar belge başvurusu yaparken bu sayfadan nereye giriyoruz?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    69 KB · Görüntüleme: 38
Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim
izinlisans.cevre.gov.tr adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz ama sistem kapalı olduğun açılmasını beklemeniz gerekiyor.

Üyeler Görebilir
Yani buradan çevre görevlisi online giriş sayfasına girdiğimizde de aynı sayfa çıkıyor muhtemelen

Üyeler Görebilir
izinlisans.cevre.gov.tr açıldı!!!! çevre görevlisi eğitimini tamamlayan arkadaşlar belge başvurusunu yapabilirler, bilginize :..

Üyeler Görebilir
Mobil imza aktifleşti mi peki? Ona göre hemen mobil imza başvurusu yapacağım

Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim
henüz evrak yüklemesi yapmadığım için bilgim yok... ama arkadaşlar deneme yapıyorlar, durum hakkında bilgim olunca yazarım

Üyeler Görebilir
Mobil imza ile evrak yükleme yapmış arkadaşım az önce, mobil imza da çalışıyor....

Üyeler Görebilir
Teşekkürler..Hemen başvuru yapayım öyleyse:)

Belirtilen hesaba ücret yatıran kişilerin Bakanlığımız Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Vekaletler Cad. No:1 Bakanlıklar/ANKARA adresine, adı geçen müdürlüğün 0.312.2874662 nolu faksına veya bulundukları yerdeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü Döner Sermaye Birimine müracaat ederek faturalarını almaları zorunludur.
Bunu neden alıyoruz arkadaşlar?