Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dekontunuz yanlis veya okunmuyor olabilir. O yuzden ek belge talep etmis olabilirler. Yuklediginiz dekontu kontrol edin. Eger yanlislik yoksa ve yazilar okunuyorsa bakanligi arayin
arkadaşlar eğitim 25 kasım sabah 9 da başlıyor ben 24 kasım için saat 20:45 e bilet buldum. 25 indesabah 5-6 gibi otele giriş yapabilir miyim. ille 24 ünde mi orada olmalıyım acaba bir bilginiz var mı?
*****DUYURU******* ÇEVRE MÜHENDİSİ ARKADAŞLAR 24-28 KASIM ARASINDAKİ ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİ İÇİN SON 100 KİŞİLİK YER KALMIŞTIR VE BİR YIL BOYUNCA BU EĞİTİM TEKRARLANMAYACAKTIR BUNDAN DOLAYI BAŞVURULARINIZI ACİLEN YAPMANIZI ÖNERİYORUM...
Arkadaşlar Merhaba ,
Çevre Mühendisiyim ve çevre görevlisi belgem var , 2016 yılına kadar geçerli. şimdi benim bu düzenlenen eğitime katılmam gerekiyor mu ? yardımcı olursanız sevinirim .
teşekkür ederim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.