Eğitim 12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Benim başvurum onaylandı ama eşim için boş pdf yüklemiştik kurum yazısına. Dün değerlendirmeye aldılar hala değerlendiriliyor yazıyor. İptal de edemiyoruz eksiklik de bildirmiyorlar.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
M.AydemirBiz boş pdf yükledik. Zaten çalışmıyor ve tecrübe 0 olarak gözüküyor. Bu durumda onaylamaları gerekirdi. Yani çalışmayan ve tecrübe olarak 0 gözüken birisinden ne bekleniyor çözemedim. Açıklama olarak hiçbir açıklama yapılmıyor ama belge istemeye gelince tecrüben olmadığına dair belge isteniyor. Eksiklik bildirilmesine bile razıyız ama o bile yok.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Merhaba danışmanlık hizmetinde çalıştığım süre boyunca 3000 kişilik paket atıksu arıtma tesisine danışmanlık yaptım, başvuru yaparken hizmet verdiğim kurumdan yazı alsam ve sisteme yüklesem hizmet yılına göre başvuru yapsam red verirler mi benim gibi bu şekilde hizmet verip onaylanan var mı acaba ?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar mezuniyet bilgileri kısmında takıldım, sorgula butonu çalışmıyor, aynı sorunu yaşayan var mı?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Merhabalar, başvuruma eksiklik bildirildi ama eksiklikleri nereden yükleyeceğim tekrar onu bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Bende başvuruda bulundum ama ben bir defa başvurdum önce değerlendiriliyor yazıyor sonra 4 kere tekrar başvuru yapıldı yazıyor. Tekrar değerlendirmeye alındı. Yani 2 defa değerlendirmeye alındı. Hiçbişey anlamadım bu sistemden

Üyeler Görebilir
merhaba benim başvurum onaylandı. şimdi duyuruları mı takip edeceğiz. süreç nasıl olacaktır:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...