Eğitim 2016 ''çevre görevlisi eğitimi'' başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Bugün gelen maili aktarıyorum. Eğitimmi 8-15 Eylül tarihleri arasındaymış. Zaman makinesi olan var mı fazla?

Bugün gelen maili aktarıyorum. Eğitimmi 8-15 Eylül tarihleri arasındaymış. Zaman makinesi olan var mı fazla?

Üyeler Görebilir
Mailime gelen cevap

E-posta adresinize bilgilendirme mesajı gelmeden videoları izlemeye başlayamazsınız. Eğitimlere başlama 15 günde bir olmayacak olup, birkaç gün ara ile eğitimlere alınacaksınız.

Bu şekilde bır kac gun arayla gruplar başlayacak anlasılan.Ayrıca 13. grupta olan arkadaslarım var baya bı grup var anlaşılan

Üyeler Görebilir
Ya mail gelmiyor tamam da niye eğitim zamanımı öğrenemiyorum belirlenmemiş ne demek

Üyeler Görebilir
Her videodan sonra değerlendirme soruları var. İlk video sonunda 32 adet değerlendirme sorusu çıktı. Yeni video bu değerlendirmeden sonra aktif oldu.

Üyeler Görebilir
toplam 52 video bulunuyor.hepsinin süreleri farklı.testlerde başarısız oldugunuzda aynı videoyu tekrar açıyor.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar egitimi yapan kisiler egitimi anlatabilir mi hangi konular var yonetmelikler hangileri degerlendirme sorularin zorluklari yada neye gore cikmaktadir yani videolardaki anlatilanlara gore mi cikmaktadir.
Sozde sinav yoktu bakanlik yine bi guzellik yapti

Üyeler Görebilir
Mevcut mevzuatlar ve Bakanlığın yayınlamış olduğu duyurular çerçevesinde videolar bulunmaktadır. Bana göre değerlendirme soruları zor değil makul sorular bulunmakta. Sorular videoda anlatılan mevzuat çerçevesinde hazırlanmış.

Üyeler Görebilir
kimse zor demedi ama gereginden fazla soru var ve işten zaman bulup nasıl hepsi dinlenir cozulur bilemiyorum inşaallah ben yetiştirim

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bakanlığın duyurunun ilk maddesinde söylenen altı çizili olan bölüm şu şekilde Öncelikle Mezuniyet Tarihine göre gruplandırma yapılacaktır.
Peki biri bana şunun açıklamasını yapabilir mi ? Tarih dediğinizde sadece 2016 mı yoksa gün ay yıl olarak mı aklınıza gelmeli ? İşte bakanlığımıza göre tarih demek yıl demek buda şu durumu ortaya koyuyor 2016 yılı şubat ayında mezun olmuş biri olarak 8 aydır beklediğim çok gerekli ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİ' ni 2016 yılı haziran ayı mezunu arkadaşlar benden daha önce alacaklar :) Şubat ayı mezunu olarak 13. grupta yer alıyorum. Haziran ayı mezunu olup 7. grupta yer alanlar var bir iş yapılacaksa adaletli yapılmalı önce verdikleri sözü tutmalılar ki tarafsızca düşünüldüğü zaman bu yeni eğitimin en çok etkilediği mezun grubu 2016 yılı güz dönemi mezunlarıdır. Eğitim yapılacak diye beklenirken mayıs ayında vizeleme eğitimi yapıldı 8 ay bekletildi ve sonucu ortada. Kötü söze hakarete gerek yok bir şeyleri anlamak isteyen anlar diye ümit ediyorum.

Üyeler Görebilir
@Çağrı TEK
Ben de 2016 Ağustos mezunuyum bu durumda çıkmaz ayın son perşembesinde başlayacak olan grupta olacağım galiba!!

Üyeler Görebilir
şuan kaçıncı grup eğitime başladı ? bilgisi olan var mı..

Üyeler Görebilir
2. grup eğitim aşamasında cumartesi günü başladı.

Şube müdürü Adnan bey ile en son konuşmama istinaden 1 hafta ile 10 gün içerisinde bütün grupların eğitimlerinin başlatılmasının planlandığını öğrendim. İlk grup üzerinden denemeler yapılıp 08.10.2016 tarihinde 2. grup eğitime başlatılmış ve bundan sonra peş peşe eğitimleri başlatmayı düşünüyorlar bir aksilik olmazsa inşallah 1 aya hepimiz çok değerli ÇEVRE GÖREVLİSİ olacağız...

@HillDenz hangi grupta olduğunuzu
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinden sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz tahminime göre 10 ila 17 arasındasınız :) baya bilinçlendim saolsunlar biraz çektirdiler bana 8 aydır başlarının etini yiyorum :)

Üyeler Görebilir
@Tuğba Kurtaran
Yuh hem bu kadar grup var hem her grup 15 gün yapıyor, hiç yapmayaydılar eğitimi