Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğitimde bulunan videolar ortalama kaç dakika girenler söyleyebilirler mi ? çünkü günde 4-5 saat dinlenirse günde biter diye duydum 52 video o kadar dinlenme ile nasıl bitiyor.
Gruplarınızı nereden öğrendiniz? Bana herhangi bir mail gelmedi sisteme girdiğim zaman yukarıda henüz eğitiminiz başlamamıştır yazıyor aşağı kısımda eğitime başlamak için tıklayın linki var ama tıklayınca henüz video atanmamıştır diyor.
arkadaşlar uzun zamandır bu eğitimi bekliyordum . eğitimim başladı bi sorun yaşamadım . sorularım olduğundada mail adresinden cok kısa sürede cevap aldım açıkcası sorunlar heryerde olabiliyor ama hızlı cevap alabilmek tatmin edici . eğitim 52 vidyodan oluşuyo eğer kasarsanız 2 günde bitirebilirsiniz . zaman olarak 1 güne bile sığdırabilirsiniz . rahat bi şekilde bitirmek içinse 4 5 gün yeterli bence . ben 3 günde bitirdim . 2-3 vidyoda soru yok sadece beğendiniz mi diye bir soru çıkıyor . bi kac vidyoda 30 soru var diğerlerinde ortalama 10 küsür oluyor . şimdi bide hata istek bilidirimi diye bişey açmışlar sorunları ordan bildirebiliyomuşuz . ben adanada yaşıyorum şahsen uzaktan eğitim olması bu acıdan iyi oldu . toplanıp eğitimin olduğu şehre gitmek hem masraflı hemde zor olurdu . umarım tüm arkadaşlar sorunsuz bi şekilde bitirirler .
@weysel1903 elektronik sertifikanin gecerlilik suresi olmasi gerekir. Bende almadigimdan tam bilmiyorum fakat onceki egitimde katilim sertifikalari bir yil gecerli denilmekteydi. Yani bir yil icinde halbank bankasina verilen hesap noya ucreti yatirip sisteme kaydolmaniz gerekecek. Kayit icinde e imza yada mobil imzaniz gerekmektedir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.