Etkinlik 5 Mayıs 2019 - Çorlu Buluşması

Üyeler Görebilir
Çok isterdim. hem tarih olarak hemde uzak olması gelmeme engel. Nazik teklifiniz için çooook teşekkürler. Şimdiden tüm meslektaşlarıma selemlar, saygılar. Sağlıcakla kalınız.

Üyeler Görebilir
Ben de maalesef katılamayacağım, o haftasonu Eskişehir'de olacağım. Keyifli sohbetler diliyorum. :)

Üyeler Görebilir
Davetiniz için teşekkür ederim.
Sizlerle tanışmayı çok isterdim. Farklı bir programım sebebiyle katılamayacağım. Takipteyim.
Saygılar

Üyeler Görebilir
Merhaba ,

Toplantılarımız , buluşmalarımız herkese açıktır. Seve seve bekleriz :)

Üyeler Görebilir
Etkinlik içeriği hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim? 1 günlük mü? Belli bir program listeniz var mı yok mu? Nerede gerçekleşecek? Kim karşılayacak? Isparta'da katılmayı düşünüyorum ama orada zorda da kalmak istemiyorum

Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz sizinle konuşacaktır. Isparta'dan da gelseniz sorun olmaz. Hatta çok güzel olur böyle uzaktan gelen misafir olmuş olursunuz güzel bir gün geçer ve o günün sonunda sorunsuzca dönüş yapabilirsiniz. Alternatif çok ama dediğim gibi Cem bey ile daha detaylı konuşursunuz...

Üyeler Görebilir
Yeri belli aslında, konuda yazmakta :) Etkinlik derken oturup yemek yiyip, çay kahve eşliğinde sohbet edeceğiz. Herkes kendi ücretini karşılayacak. Zorda kalmanızı istemem, farklı şubelerimizdeki etkinlikleri de takip etmenizi öneririm.

@hakanmaden Hocam bizim yolumuz daha çok kesişir ? Mutlaka bir sonraki etkinlikte daha detaylı konuşalım.

Son düzenleme: