Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ederiz. Katılımımız sona ermiş olup; katılımcılara WhatsApp grup linki ve fix menülerimiz iletilmiştir. Konuyu buluşma gününe kadar kapalı tutacağım ki bir karışıklık olmasın Sorusu olan varsa grubu kullanabilir. Mesajımızı almadıysanız bana özelden ulaşabilirsiniz.
Etkinliğimizi başarıyla tamamladığımızı düşünüyorum Katılan ya da katılmayı isteyip de gerçekten imkân bulamayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Bizi ekenlere de selam olsun, daha çok karşılaşacağız ?
Sadece Cem'i (cem yılmaz) tanıyabildim benim alt sınıftı pek değişmemiş 2002 yılında 21 yaşında bitirmiş olsa üniversiteyi (21+17=genç) gençliğin sırrını çözmüşsün Cem.
Bize de söyler misin
@Cem Yılmaz haydi bakalım o zaman @Ferhat Elçi'ye iş düşüyor epey, umarım güzel video kayıtları alabilir. Ama cep telefonuyla pek olmaz sanırım. Ama yine de akıllı telefonla çekilecekse, asla dik çekilmemeli. Yan yatırıp da kayıt alınmalı HD olarak.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.