Etkinlik 5 Mayıs 2019 - Çorlu Buluşması

Üyeler Görebilir
Değerli arkadaşlar hepinize teşekkür ederiz. Katılımımız sona ermiş olup; katılımcılara WhatsApp grup linki ve fix menülerimiz iletilmiştir. Konuyu buluşma gününe kadar kapalı tutacağım ki bir karışıklık olmasın :) Sorusu olan varsa grubu kullanabilir. Mesajımızı almadıysanız bana özelden ulaşabilirsiniz.

Pazar günü görüşmek üzere ?

Üyeler Görebilir
Sadece Cem'i (cem yılmaz) tanıyabildim benim alt sınıftı pek değişmemiş :) 2002 yılında 21 yaşında bitirmiş olsa üniversiteyi (21+17=genç) gençliğin sırrını çözmüşsün Cem.
Bize de söyler misin :)

Üyeler Görebilir
Gerçekten güzel bir video olmuş aynısını İzmit buluşması için de yaparsın artık. Adana'da biraz zor olur sanırım o sıcakta falan. :D

Üyeler Görebilir
İzmit için bizzat gidiyorum. Adana için de Ferhat videoları çekerse hazırlama işini yine ben yaparım :D

Üyeler Görebilir
@Silinmiş üye 2234 içindekiler kaliteli olduktan sonra video kalitesi çok önemli değil ?

Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz Yani orası öyle tabii ki. Ama dik çekilen videolar YouTube'a yüklenince çok berbat duruyor görüntü açısından. Yoksa sorun yok elbette. :)

Üyeler Görebilir
@Silinmiş üye 2234 mesaj alınmıştır hocam .. Valla arkadaşta nikon var ama iyi çeker mi bilmiyorum benim telefon da iş görür gibi ?

Üyeler Görebilir
@Silinmiş üye 2234 kessinikle YATAY olacaktır ? şimdiden alıştırayım kendimi ?