Değerli arkadaşlar genel bir bilgilendirme mesajı geçeyim

Merak ettiğiniz ama sormaya çekindikleriniz varsa özelden de yazabilirsiniz.
-Etkinlik için kafeden
3 adet fix menü talebinde bulunuldu. Bunlar tarafımıza iletildi, ufak bir pazarlık ile uğraşılıyor. Bu konuda
@Dilek Kölemen mekan ile ilgili tüm organizasyonları gerçekleştirmekte.
-Katılım göstermek isteyenlerin çevre mühendisi ya da
çevre mühendisliği öğrencisi olmasında sakınca yok. Hatta farklı mesleklerden 2 arkadaşımız da katılacaklar. Şimdilik öğrenci sayısı 5-6 gibi görünüyor.
-Katılımcılara mümkün olduğu müddetçe iletişim numarası iletiyorum. Ancak topluca iletişim kurabilmemiz adına
sadece etkinliğe özel bir WhatsApp grubu da kurulacak. Bu konuyla ilgili bana hangi mecradan ulaştıysanız, dönüşlerinizi de oradan yapmaya çalışacağım (Facebook, Instagram, Linkedin, ÇMNet vb).
-Herhangi bir
sponsor eşliğinde gerçekleştirmediğimizden ücretlendirme her katılımcıya özel olacaktır (Öğrenci usulü, tükettiğin kadar öde

). Ancak ekonomik olarak zor duruma girmemeniz adına her türlü limitlerimizi zorladığımızdan emin olabilirsiniz.
-Son olarak; etkinlikte çeşitli
sürprizlerle karşılaşabilirsiniz
26.04 Akşamı tahmini katılımcı sayısı
27'ye ulaştı. Bu listede öğrenciler, öğretim görevlileri, danışmanlar, İSG uzmanları, firma bünyesinde çalışanlar, eşiyle katılanlar yani ne ararsanız var. Önümüzdeki günlerde kontenjanın çok fazla artmaması adına katılımı durdurabiliriz, bu konuda da şimdiden sizlerden özür dileriz. Sonuçta toplanacağımız yer büyük bir kafe ancak düğün salonu da değil ? 100 Kişinin sığabileceği büyüklükte açık hava yerleri mevcut değil maalesef.