• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

13 02 08* ve pet der?

yusufok

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
3 Nisan 2015
Firma
Güral
Arkadaşlar merhaba.
13 02 08* Diğer motor, şanzıman ve yağlama yağları, gönderimi yapmak istiyorum artık bu atık yalnızca PETDER tarafından alınıyor diye biliyorum.. ancak telefonla arandığında mail attıysanız biz döneriz diyip kestirip attılar.. Mail'e de 1 haftadır dönmediler..

Başka bir kuruma veremiyoruz PETDER de dönmüyor.. Yardımı dokunabilecek bir önerisi olan var mıdır ?
 
@Cem Yılmaz Yeni yönetmelikte illa PETDER firmasına verilecek diye bir ibare yok. Cem hocamın dediği gibi diğer lisanslı firmalar yetki aldığında verebileceğiz. Bu konuyu PETDER firması ile görüşüp burada paylaşırım.
 
Diyelim ki 13 02 08 atığımız varken biz bunu 13 01 13 Diğer hidrolik yağlar diye verdik. Bu durumda bir sorun olur mu?
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ben atık alan firmalar ile atık veren firma arasındaki ödeme konusunu hep karıştırıyorum.
Atık yağ verildiğinde veren firma mı para öder alan mı?
Kağıt karton ambalaj da kim öder?
150202 ve 150110 da kim öder?
 
SENELERCE TARTIŞILAN VE EN ÇOK SIKINTI ÇEKİLEN 130208 ALABİLEN TEK KURULUŞUN PETDER OLMASIYDI O BÜYÜK DERTTEN SONUNDA KURTULDUK VE BU KONUDA ÜCRETLİ ALIM YAPAN FİRMADA YETKİLİ ÇEVRE MÜHENDİSİYİM ATIK GÖNDERİM YAPMAK İÇİN FİRMA ARAŞTIRMASI YAPAN MESLEKTAŞLARIM ULAŞABİLİRSİNİZ BANA
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst