2012 belgelendirme

Üyeler Görebilir
merhaba;
piyasaya sürenler 2012 belgelendirmnesini ne zaman yapmaya baslayabılırler bılgısı olan varsa acıklayabılır mı tsk ederım

Üyeler Görebilir
bu usul ve esaslar hangi tarihte yayınlandı onu öğrenmeye çalışıyorum. yoksa bende bilgisayarıma indirmiştim. teşekkür ederim...

Üyeler Görebilir
3 Aralıkta Belediye Çevre Mühendisleri ile bakanlık arasında yapılacak toplantı sonrası herşeyin kesinleşmesi bekleniyor. Bilgilerinize...

Üyeler Görebilir
@furkandemir
iyi günler furkan bey bu toplantının yeri ve saati bellimi acaba? ben belediye adına gitmeyi düşünüyorum ama bulamadım

Üyeler Görebilir
@Ümit Aydın
Ümit bey ben TAT ve GDT çalışanıyım. Belgelendirmeler hakkındaki boşluk için belediyeyi aradım. Son yayınlanan belgelendirmeye ilişkin usül ve esaslarda belediyelerin yapacağı söyleniyordu.
Belediye Çevre mühendislerini aradığımda böyle bir yanıt aldım. Kısacası yardımcı olamıyorum :)

Üyeler Görebilir
arkadaşlar bakanlık belediye yetkilerine 26 kasım itibariyle 2012 belgelendirme usul ve esaslar ile ilgili eğitimler veriyor 3 aralıkta bitecek bu eğtimler. ben bu eğitime katıldım artık amabalaj atığı ile ilgili koordinasyon işi yavaş yavaş belediyelere kayıyor...

Üyeler Görebilir
peki bu seneki belgelendirmeler nasıl yapılacak o konuda netlik var mı? sözleşmeler nasıl yapılacak ve belgelendirmeden elde edilen geliri kim alacak?

Üyeler Görebilir
İşte muallakta olan konu da o belediyeler mi yapacak yoksa tatlar mı? Sözleşme nasıl yapılacak ve ücretlendirme konusu nasıl olacak? Hepsi 3 Aralıktan sonra kesinleşecekmiş

Üyeler Görebilir
arkadaşlar hepsi burda...Ambalaj Atık Yönetimi Usul ve Esasları

24.08.2011 tarih ve 28035 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği’nin 6'ncı maddesi gereğince “Belgelendirme Dosyalarında Bulunması Gereken Bilgi ve Belgeler İle Belgelendirme Dosyalarının Hazırlanmasında Dikkat Edilecek Hususlara Ait Usul ve Esaslar”, Ambalaj Atıkları Yönetim Planının Hazırlanmasına, Uygulanmasına ve İzlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar” ve “Yetkilendirilecek Kuruluşlarda Aranacak Kurumsal, Teknik ve Mali Özellikler İle Buna İlişkin Usul ve Esaslar” hazırlanarak 22.10.2012 tarih ve B.09.0.ÇYG.0.10.04-145.07-12444 sayılı yazımız ile yürürlüğe konulmuştur.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
Çevko nun 14 kasımda piyasaya sürenlerle ilgili yaptığı toplantının içeriği hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?