• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Atıksu arıtma tesislerinde çalışan teknik personele ilişkin tebliğ

Arkadaşlar kusura bakmazsanız bir soru soracağım,

Eğitim için EÇBS'den ekstra bir başvuru yapmayacağız değil mi, sadece eğitim sonrası sınav için?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Kayıt olduğum D sınıfı Endüstriyel Tesis Sorumlu Belgesi 4 gündür değerlendirme aşamasında gözüyor. Umarım bir sorun çıkmaz.
 
merhabalar
başvuru ekranından ''güncelleme yapılıyor uygulama bakımdadır geçici olarak erişememektesiniz'' uyarısı alıyorum 3-4 gündür böyle, başına gelen oldu mu? telefonla bakanlığa da ulaşamadım bilgisi ve çözüm önerisi olan var mı ?
şimdiden teşekkür ederim , iyi çalışmalar.
 
ARKADAŞLAR BAŞVURU YAPMAK İSTEDİĞİMDE İSTENEN BELGELER ARASINDA

"Atıksu arıtma tesisi işletmesinde karşılaşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları eğitimi yetki belgesi" de var ben bu şekilde bir yetki belgesi almadım tesis sorumlusu eğitimine katılamaz mıyım?​

 
Ayın 3ünden beri onay bekliyorum. Bu durumda olan başka arkadaş var mı? Mail attım yoğunluktan dediler ama durum devam ediyor.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
snmadlÖncelikle, başvurular birçok kişi için 14 ve 15'ine kadar uzatıldı. Bu konu içinizi rahatlatmayacaksa daha iyisini söyleyeyim. Başvurunuza eksiklik verilirse sistem otomatik olarak 7 gün ekliyor :D Arkanıza yaslanıp, bakanlığın 10.000 kadar başvuruyu neticelendirmesini beklemelisiniz.
 
Değerli meslektaşlarım merhabalar; Bakanlığımıza gelen mail ve telefonlara özellikle kentsel konusunda cevap vermeye gayret ediyoruz. Burada açılmış olan konu başlığına binaen girdiğimde farklı değerlendirmeler olduğunu da gördüm. Eğer sorunuz varsa mail atmamış yada aramamışsanız dilerseniz bu başlık altında sorularınızı cevaplandırabilirim :)
Başarılı günler dilerim.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Fatih KoçakÖncelikle kusura bakmayın. Kentsel kısımda ve endüstriyel kısımda birer telefon ve mail var. 10000 e yakında basvuru olunca sorun oluyor malesef ama maillere en geç 1 gün sonra cevap veriyorum dostum.
[automerge]1605018056[/automerge]
Onaylar karma şekilde düşüyor ekrana tarihsel değil malesef sıralı gitmiyor :( ancak 15 ine kadar süreyi uzattık. Size son gün bile dönüş yapsak ekstra 7 gün süre vereceğiz meslektaslarımızı mağdur etmeyeceğiz :)
[automerge]1605018145[/automerge]
Kardesim dediğim gibi yoğunluk çok ama maillere en geç 1 gün sonra cevap veriyoruz. İstersen tekrar yolla ve beni de bilgi için ekle
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
gorkemdgcMerhaba, benim de eski işyerinden almış olduğum çalışma belgem(çevre mühendisi olarak çalıştığıma dair) onaylanmadığı için A kategorisinden reddedildi. Bu sebeple B kategorisinden başvuru yaptım. Eski çalıştığım işyerinden belgeyi değiştirme şansım olmadığından Atıksu arıtmada görevli ibaresi yazdıramadım.
 
Görkem DayangaçGörkem Bey Merhaba, Havva Hn. a ulaşamıyorum ve durum oldukça acil. B sınıfı endüstriyel başvurusu yapmıştım. eksiklik bildirildi 9 Kasımda. 7 takvim günü süre tanındı. 14 kasımda eksik belgeyi yükledim ve yüklenen belge görünüyor. Bugün 15 kasım tarihli süresinde eksik giderilmediği gerekçesiyle başvurunuz reddedildi yazısıyla karşılaştım. 9 Kasım tebligat tarihinden sonra başlar 7 takvim günü - ki buna göre bugün son gün- ben 14 kasımda eksiği gidermişim. Ne yapabilirim? Melek Serdaroğlu
 
Üst