E-Çevre İzinleri Sorunlarınız Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi Başvurusu yapan arkadaşlar, sorununuz ile ilgili çalışma tamamlanmıştır. Başvurunuzu yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
iyi günler. yazışmada var mı bilmiyorum ama benim sıkıntım; anlaşma yaptığım tesisleri sisteme kaydetmek için vergi numaralarını ve şehirlerini giriyorum ancak sistem bu firmaları bulamıyor? bunun sebebi nedir acaba? ne yapabilirim bu konuda

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk
aslında onunla da ilgisi yok. kesip yapıştırdığımız tesisi ekledik ama diğerlerini ekleyemiyoruz, sistem bulamıyor

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk
Ondan dolayı olmaz ama vergi nosu yazdığınız alanda arada ve her iki kenarda boşluk olmamasına dikkat edin, eğer vergi nosundan bulunmuyorsa yalnızca firma adını yazın ve adının sonuna % işareti koyup arayabilirsiniz, yine bulunmuyorsa
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresine kayıt başlagıçta vergi nosunu yazın ve sorgulayın firma ve onaylı yada onayda bekleyen tesis kaydı var mı kontrol edin, yoksa yeni kayıt yapın. Başvuru formunun dökümünü alarak bağlı bulunduğunuz Çevre İl Müdürlüğüne müracaat edin, yetkililer kaydınıza onay verdikten sonra e-izin portalında sorgulamalarda görebilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@Sedat Azizoğlu
Sedat bey vergi numarası aynıymış tesislerin, yani anlayacağınız sisteme yükleme yapamıyorum hala. Bu konu hakkında nereye başvurmalıyım? Ne yapmalıyım?

Üyeler Görebilir
@rft1319
Maliye Bakanlığı sisteminden kontrol ettim, kayıtlarda böyle bir vergi nosu bulunmuyor, vergi dairesinde kayıtlarını kontrol edebilirler mi,

Üyeler Görebilir
Sedat bey benim çevirimiçi bilgi sistemim hala düzelmedi.Çalıştığım firma girişini yapmamız gerekiyor diye sıkıştırıyor artık. işletme protokolü kısmında hala eski çalıştığım firmanın ismi var bu yüzden yeni girdiğim firmaya atamamı yapamıyorum. Bu konu hakkında ne yapabiliriz. Yardımınız için teşekür ederim.

Üyeler Görebilir
Sedat Bey, benimde bir sorum olacak. Makine imalatı yapan bir tesise çevre danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. Tesisimiz Ek-2 listesi Madde 3.32' de faaliyet göstermektedir. Çevre izni sürecinde gürültüden muaf, deşarjdan muaf olduğunu bilmekteyiz. Fakat emisyon konusunda görüş almak amacıyla çevre ve şehircilik il müd. dilekçe yazdık. Faaliyet alanında yapılan incelemelerde emisyondan da muaf olunabileceği söylendi. Şimdi bu koşullarda benim çevre izni konum ne olacak? Ya da ek 2 listesinde yer alıp çevre izninden de muaf mı olacak. şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...