• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-imza

skaraca

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2012
Merhabalar, çevre görevlisi belgesi için vizeleme eğitimi katılım formunu e imza ile sisteme yükleyemiyorum. İnternette önerilen çeşitli tüm yolları denememe rağmen. Doktora yaptığımdan bayağı bilgi eksiğim var. Bakanlıkta da nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle tekrar çevre görevlisi olamayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Merhaba e imza sifresini 3 kere yanlış girince kitlendi teknik destegi aradım dediklerini yaptım açamadım hala bilgisi olan var mı ?
 
Merhabalar 4 günümü bu e imza atabilmek için uğraşmıştım. Öncelikle PC'nizde IE 11 kurulu olduğundan emin olun ve PC'nizde Java RE 8.121 32bit indirin ve kurun. Denetim masasında Java Configure mevcuttur açın. Advanced bölümünden Mixed Code başlığında Disable Verification yapmanız gerekmektedir. Ardından Security bölümünden Edit Site List bölümünde e-imza atacağınız sayfanın linkini tam olarak ekleyin. Bu işlemleri yaptıktan sonra IE 11 i kapatın ve yeniden açın olmazsa çerezleri temizleyin. Sorunsuz bir şekilde imza atabileceksinizdir. İyi günler..
 
@Berk Turpcu

Sistemde Türk Telekom da var. Almak için hattınızın 128kb'lik olması lazım. Değilse, satış yapan yerlere gidip alabilirsiniz. Ancak her yerde olmuyor. İstanbul'da bile 5 farklı TİM gezmiştim.
 
Arkadaşlar merhabalar,
E-imza da sorun yaşayan var mı,imza atarken dönüp dolaşıp imza butonu çıkıyor,tekrar imzalıyorum lakin yine imzala butonu çıkıyor.Dünden beri imza hata veriyor.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
bende de aynı, sistem çöktü yine:), son bir günüm kalmıştı , sabah bir ara girdi, bir iki tane yükledim. şimdi yine hata veriyor. benimki mobil imza bu arada :)
 
Üst