E-imza

Üyeler Görebilir
Merhabalar, çevre görevlisi belgesi için vizeleme eğitimi katılım formunu e imza ile sisteme yükleyemiyorum. İnternette önerilen çeşitli tüm yolları denememe rağmen. Doktora yaptığımdan bayağı bilgi eksiğim var. Bakanlıkta da nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle tekrar çevre görevlisi olamayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Üyeler Görebilir
Merhaba e imza sifresini 3 kere yanlış girince kitlendi teknik destegi aradım dediklerini yaptım açamadım hala bilgisi olan var mı ?

Üyeler Görebilir
@gokce333
Teknik desteğin dediğini yaptıysan olması lazım . Buraya değil de hatayı google ye yazarsan daha iyi olur senin adına....

Üyeler Görebilir
Merhabalar 4 günümü bu e imza atabilmek için uğraşmıştım. Öncelikle PC'nizde IE 11 kurulu olduğundan emin olun ve PC'nizde Java RE 8.121 32bit indirin ve kurun. Denetim masasında Java Configure mevcuttur açın. Advanced bölümünden Mixed Code başlığında Disable Verification yapmanız gerekmektedir. Ardından Security bölümünden Edit Site List bölümünde e-imza atacağınız sayfanın linkini tam olarak ekleyin. Bu işlemleri yaptıktan sonra IE 11 i kapatın ve yeniden açın olmazsa çerezleri temizleyin. Sorunsuz bir şekilde imza atabileceksinizdir. İyi günler..

Üyeler Görebilir
@Berk Turpcu

Sistemde Türk Telekom da var. Almak için hattınızın 128kb'lik olması lazım. Değilse, satış yapan yerlere gidip alabilirsiniz. Ancak her yerde olmuyor. İstanbul'da bile 5 farklı TİM gezmiştim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhabalar,
E-imza da sorun yaşayan var mı,imza atarken dönüp dolaşıp imza butonu çıkıyor,tekrar imzalıyorum lakin yine imzala butonu çıkıyor.Dünden beri imza hata veriyor.
Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?