E-imza

Üyeler Görebilir
Merhabalar, çevre görevlisi belgesi için vizeleme eğitimi katılım formunu e imza ile sisteme yükleyemiyorum. İnternette önerilen çeşitli tüm yolları denememe rağmen. Doktora yaptığımdan bayağı bilgi eksiğim var. Bakanlıkta da nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle tekrar çevre görevlisi olamayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Üyeler Görebilir
Google chrome yüklü bende. e imza ile gönder diyorum ... saniye içinde tamamlayın diyor. imzanın destek hattı ile yaptık o da yapamadı.

Üyeler Görebilir
-Chrome dışında bir şeyle denenebilir. Explorer her ne kadar yavaş diye eleştirilse de maalesef stabil çalışıyor böyle yerlerde.
-Java hata veriyor olabilir; markası neyse web sitesinden "JAVA'YA İZİN VERME" şeklinde arama yapabilirsiniz.
-Bir ihtimal aşağıda resmini verdiğim yerden kaynaklanıyor olabilir.
22493

Üyeler Görebilir
Explorer da hata veriyor. Mozilla dan da sizin dediğiniz gibi hata alıyorum ecbs ye hiç giriş yapamıyorum. E imza ile en son ne zaman sistemde onayladınız acaba?

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Çevre görevlisi belgesi için e-imza noktasında sıkıntı yaşıyorum. Duyurularda lisans değişikliği sebebiyle olmayacağı açıklanmış fakat söylenenleri yapmama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirim. Belgeyi acil çıkartmam gerekiyor, konuyla ilgili bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba,

E-imza hatası alıyorum bende. Firmayı aradım be Bakanlık kaynaklı dediler. Şu sıralar böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Başvuru süreme çok az kaldı.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…