• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

E-imza

skaraca

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Şubat 2012
Merhabalar, çevre görevlisi belgesi için vizeleme eğitimi katılım formunu e imza ile sisteme yükleyemiyorum. İnternette önerilen çeşitli tüm yolları denememe rağmen. Doktora yaptığımdan bayağı bilgi eksiğim var. Bakanlıkta da nereye ulaşmam gerektiğini bilmiyorum. Bu gidişle tekrar çevre görevlisi olamayacağım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Maxthon diye bir uygulama var e imza aldığım firmanın teknik ekibinden biri bu uygulamayı yükledi pc me sonrasında sorun çözüldü.
 
Sertifika tarihiniz güncel ise tarayıcınızda bir problem olabilir. Detay verebilir misiniz, nerede hata alıyorsunuz?
 
-Chrome dışında bir şeyle denenebilir. Explorer her ne kadar yavaş diye eleştirilse de maalesef stabil çalışıyor böyle yerlerde.
-Java hata veriyor olabilir; markası neyse web sitesinden "JAVA'YA İZİN VERME" şeklinde arama yapabilirsiniz.
-Bir ihtimal aşağıda resmini verdiğim yerden kaynaklanıyor olabilir.
22493
 
Explorer da hata veriyor. Mozilla dan da sizin dediğiniz gibi hata alıyorum ecbs ye hiç giriş yapamıyorum. E imza ile en son ne zaman sistemde onayladınız acaba?
 
Merhaba,
Çevre görevlisi belgesi için e-imza noktasında sıkıntı yaşıyorum. Duyurularda lisans değişikliği sebebiyle olmayacağı açıklanmış fakat söylenenleri yapmama rağmen aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bir yerlerde yanlış yapıyor olabilirim. Belgeyi acil çıkartmam gerekiyor, konuyla ilgili bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Arkadaşlar Merhaba,

E-imza hatası alıyorum bende. Firmayı aradım be Bakanlık kaynaklı dediler. Şu sıralar böyle bir sıkıntı yaşayan var mı ? Başvuru süreme çok az kaldı.
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst