Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba,
bir kaç gündür izinlisans sitesinde belge görüntülemek istediğimde ekteki hata ile karşılaşıyorum. İnternetten araştırdım fakat birşey bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
iyi çalışmalar.
Merhaba arkadaşlar . bendede aynı sorun var 2 haftadır java proğramını defalarca sildim yükledim . Ofisteki tüm bilgisayarda denedim. Bakanlığı aradım . Mail attım .Bir kaç gün sonra beni aradılar. Team diye bir proğram indirip benim bilg sistemi kontrol ettiler. sonuçta benim bilg kaynaklı bir sorun olduğunu söylediler. Kendi sistemlerinde bir problem yokmuş. Ben hala açamıyorum belgeleri. Bakanlığın sisteminde sorun var diyerek ihmal etmeyin bakanlık kendi sisteminde sorun olmadığını söyüyor. Madur olmayın arkadaşlar.
Arkadaşlar, yeni aldığım ASUS marka notebook da 64bit Windows 8 işletim sistemi var. Java 32 bit-64bit denesem de. bir türlü başarılı olamadım. Java kuruluyor fakat sistem üzerinde özel tıklamaları yapamadığı için dosyaları görüntülemiyorum-okundu yazısına bile onay işlemi yapamıyorum. Bu sebeple eski W7 işletim sistemli HP marka notebook üzerinden sisteme giriş yapıyorum.
Bu sorunu bakanlığa yazılı ve sözlü olarak ilettim çözüm bulamadı. Bilgisayarcılara sordum yine çözüm yok. Çıkan hata yazısı ekteki ekran görüntülerin altında yer almaktadır.
Bu sorunla karşılaşan birisi var mıdır? Tek bilgisayar kullanmak istiyorum
Java ilgili yaşanan sıkıntıları yukarıdaki yazıda okudum. Bende yaklaşık bir haftadır aynı sorunu yaşıyordum. Ama an itibariyle çözdüm
Win 8 kullanıyorum. Explorer da 10 yüklü olduğu için explorerda belge görüntülüme hiç çalışmıyor. yani link e tıklanmıyor bile. Bakanlık ie 10 ' göre hazırlanmamış daha ama 1 hafta öncesine kadar chromdan belge görüntüleye biliyordum sonra ne olduysa bozuldu. belge görüntüle yemiyordum. Yukarıda müberra hanımın paylaştığı resim gibi bir hata alıyordum. eonur beyin de dediği gibi problem dijital imza kurulumunda. O kurulamadığından hata veriyor. bende her yükleme denediğimde hata alıyorum. erişim engellendi hatası. sonra yükleme çalışyığı dosyaya baktım program files içindeki java klosörü altındaki lib klosründeki ext dosyası olduğunu gördüm. Bu dosyanın özeliklerini girip güvenlik ayarlarından tam denetim verdim. dijital imza dosyasını yüklediğimde yükleme başarılı dedi. ve belge görüntüleme çalıştı.
Dijital ima pc de problemli olarak da olsa kurulu. Google Chrome u yükledim. en azından artık tıklama yapıp java yı açabiliyor. fakat bu seferde hata verip dosyayı göstermiyor. ekran görüntüsü ektedir. Bir bilgisayarcı arkadaş kayıt defterine girip birkaç ayarı değiştirdi diye hatırlıyorum bendeki hata o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
"Dijital imza pc de problemli olarak da olsa kurulu" problemli olarak derken neyi kastettiniz? Hata vere vere mi kurdunuz? O zaman kurmadınız demektir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.