Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belediyede staj yapıyorum , geri dönüşüm ve katı atık yönetimi kısımları var fakat bana hiçbir faydası olmadı boş boş oturup geldim yapılacak birşeyde yoktu zaten stajerlere bir iş yaptırmıyorlar , şimdi staj defterimi nasıl ve ne ile dolduracağımı bilmiyorum :S
suan isletme stajindaki verdiklerini deftere yazmaya kalkistim fakat 5 gunluk bir acik olustu. defterde 15 gun doldurabildim ancak bana 5 gun daha lazim. burayi nasil doldurabilirim, zaten staja 5 gun gittik ve kagit katladik. on aritma ile ilgili neler bulabilirim baska. elimde lab sonuclari var ama bu lab sonuclarini yapilislariyla beraber yazmak dogrumudur
adresinden birkaç tane tez indirir ve incelersen yazacak bir şeylerin olabilir. Herhangi birinin staj defterini almaktansa bu şekilde araştırma yaparak en azından, defterini öğrendiklerinle doldurabilirsin.
her gun olarak yaptigim icin her parcayi kisa kisa yazdim yani mesela 3 gun iskiyi tanittim 1 veya 2 gun baltalimani on aritma tesisini daha sonra tek tek her gune bulunan pompa, ince izgara, deşarj kanali, scrubber gibi uniteleri tanitmaya calistim sonuc olarak 15 gune veya 16 gune tamamladim. ama iste 20 gun staj olunca her gune bir seyler istiyorlar boyle oluncada yazicak bir sey kalmiyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.