Su verimliliği başvurusu

Üyeler Görebilir
Merhabalar herkese,

Ek listelerinde yer alan faaliyetimize göre çıktıktan sonra 18 ay gibi bir süremiz vardı belgeye başvurmak için. 27 haziran son gün bu nedenle. Başvuru yapan bir arkadaşımız var mıdır? Süreç uygulamada nasıl ilerliyor

Üyeler Görebilir
Yetki belgesi henüz onaylanan yok değil mi? 27 sine az kaldı ama hala yetki belgesi onaylanmadı. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum, mail gelir herhalde

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
İlayda SÖNMEZLinkedIn'de bununla alakalı olarak, Bakanlığın başvuru süresi bitmeden yetki belgesi başvurusunun yapılmasının yeterli olduğuna dair yetkili kişilerden bazı paylaşımlar görmüştüm. Tabii bilgi kirliliği de olabilir, o yüzden ne kadar doğru emin değilim.
Ama mantıken düşününce, yetki belgemiz onaylanmadan zaten sisteme herhangi bir yükleme yapamıyoruz. Başvuru sürecinde yetki belgesi başvurumuzu yaptıysak, sonrasındaki onay sürecinin sorumluluğu biraz sistemde gibi geliyor bana.

Üyeler Görebilir
Merhaba, biz dosyayı sistem açılmadan önce elden teslim ettik ama herhangi bir cevap gelmedi. Sistemden yetki başvurusu yapmamız gerekir mi?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Birden fazla şubesi yükümlü olan bir tesis için merkez fab için tek yetki belgesi yüklenmesi uygun mudur yoksa her şube için aynı vkn olsa bile yetki belgesi başvuursu yapılmalı mıdır..

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Sisteme giriş yapmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıyorum, bu hatayı alan var mı?

Ekli dosyalar

• ScreenHunter_01 Jun. 29 10.23.gif
    ScreenHunter_01 Jun. 29 10.23.gif
    13 KB · Görüntüleme: 24
Üyeler Görebilir