Su verimliliği başvurusu

Üyeler Görebilir
Merhabalar herkese,

Ek listelerinde yer alan faaliyetimize göre çıktıktan sonra 18 ay gibi bir süremiz vardı belgeye başvurmak için. 27 haziran son gün bu nedenle. Başvuru yapan bir arkadaşımız var mıdır? Süreç uygulamada nasıl ilerliyor

Üyeler Görebilir
Merhaba tekrardan şuanda bakanlık yetkilendirme başvurusu onay aşamasındayım, yetkilendirme onaylanmadan başvuru yapamıyoruz diye biliyorum, son başvuru tarihi yaklaştı elden başvuru yapamıyoruz değil mi ? Sistemden yapmamız gerekiyor artık diye bakanlık yetki onayını bekliyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Memurla konuştuğumda kapasite raporundaki nace kodundan girmiyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok fakat nace kodları ara ara güncellenebilir dedi kontrol edin dedi kendi sitesinden takibi yapılacak sanırım değil mi arkadaşlar veya farklı bir takip platformu var mıdır ?

Üyeler Görebilir
Yetki belgesi henüz onaylanan yok değil mi? 27 sine az kaldı ama hala yetki belgesi onaylanmadı. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum, mail gelir herhalde

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Merhaba, biz dosyayı sistem açılmadan önce elden teslim ettik ama herhangi bir cevap gelmedi. Sistemden yetki başvurusu yapmamız gerekir mi?

Üyeler Görebilir