Su verimliliği başvurusu

Üyeler Görebilir
Merhabalar herkese,

Ek listelerinde yer alan faaliyetimize göre çıktıktan sonra 18 ay gibi bir süremiz vardı belgeye başvurmak için. 27 haziran son gün bu nedenle. Başvuru yapan bir arkadaşımız var mıdır? Süreç uygulamada nasıl ilerliyor

Üyeler Görebilir
Bu kadar kendiyle çelişen bir sistem görmedim :D pes edip bırakmama ramak kaldı.
Esas nacem: 25.62 (kılavuza göre sisteme gönüllüden bile dahil değil), yan üretimlerin naceleri : 25.12 ve 25.99 ikisi de yükümlü.
Tüm istenilen belgeleri yükledim eksiklik aşağıdaki gibi geldi.

"Sunulan kapasite raporu belgesinde bilgi sisteminde beyan edilen 4 haneli NACE kodunun ter almadığı (25.12 ve 25.99)
Ticaret Sicil Gazetesinde başvuru sahibi kuruluşun MERSİS numarasının farklı olduğu nedeniyle iade edilmiştir."

Mersis nosuna yanlış bakmışlar, gayet doğru şekilde yazıyor ve bu kapasite raporunda da belirtiliyor. Ayrıca nace kodu kapasite raporunda esas olanı yazıyorlar zaten detaylı tüm naceleri görmek için faaliyet belgesi yüklüyoruz. Onda 3 Nace kodum da belirtiliyor.

Oyalamak için eksiklikler gönderiyorlar diye düşünüyorum artık.

Nereye ne yükleyeyim de bunu açıklıyım, not kısmı da yok :D

Üyeler Görebilir
Nazlıhan TOPÇUmerhabalar sizin dediğinize göre kapasite raporundaki nace kodumuz bizimde dahil değil ben ilgili kurumu aradığımda bana kapasitedeki nace gönüllü veya yükümlü değilse bir şey yapmanıza gerek yok kılavuz güncellenirse bakmanız gerekiyor ama dediler , yani yan faaliyet belgesi olayı denmemişti dolayısıyla başvuru da yapmadım bu noktada sorumlu olur muyuz şuan şüphe düştü içime anlayamadım da :)

↑Önceki cevapları görüntüle…