• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

KPSS 2016 kpss açıklanıyor

cagriuldes

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
7 Haziran 2016
Firma
Yağmur Plastik
Arkadaşlar bugün saat 16:30 Osym tarafından Kpss 2016 sonuçları açıklanıyor.Sınava girmiş meslektaşlarımın emeklerinin karşılığını alarak sonuçlanır sınav sonuçları umarım :)
 
spor bakanlığı'ndan bile 250 kişi tasfiye edilmiş. çevre bakanlığı'nın üst kadrosu'nun yarısı görevden alınıyorsa, cemaatçilerin kalelerinden biri bizim bakanlık oluyor:) 500 kişinin ilişiği kesilirse şaşırmam... bence bunlar müthiş haberler.
 
Bence de güzel haber. Bu adamlar Bi sürü insanın hakkını gasp ederek o makamlara geldiler o yüzden içim çok rahat, hiç üzülmüyorum onların hallerine.
 
500 çevreden çıkartılırsa 81 puanla ümitlenirim Masumlara yazık ev alan yuva kuran var borç içinde olanlar var
 
Unuttuğunuz bir şeyi hatırlatmak isterim. Sizin O bahsetmiş olduğunuz bakanlıkta çevre mühendisi sayısı parmak ile gösteriliyor. Çoğunluk inşaat müh. ve Minar dolu ayrıca Kimya mezunu da mevcut. Örnek Kocaeli İl Çevre'de 127 personelin 20'si çevre mühendisi yani %15'lik dilim deyiz.

önceki örnek bir atamadan örnek vermek gerekir ise
İnşaat Mühendisi 22
Makine Mühendisi 5
Elektrik-Elektronik Mühendisi 5
Harita Mühendisi 16
Jeoloji Mühendisi 6
Jeofizik Mühendisi 3
Şehir ve Bölge Plancısı 62
Mimar 60
Avukat 41
Uzman 17
TOPLAM 237


Durum vahim. görevinden alınan personellerin çoğunluğu inşaat üzerinedir. Yani Bayındırlık ve İskan Bakanlığı personelidir diye düşünüyorum.

Ayrıca 80-85 puan aralığından olanlar niye bu kadar heyecanlanıyorlar ki ataması yapılacaktır. Rahat olsunlar.
 
@cagriuldes

cagri 2012 de altı üstü 212 merkezi atama yapıldı diye 82.5-83 puanlar atandı.. Eğer Mehmet Özhaseki'nin facebook ve twitter adreslerine bizim dün akşam yaptığımız gibi ÇED açıklamasının altına yorum yapıp #kamuyaçevremühendisilazım hastagı ile bizlere katılırsanız bu sene 500 kişi bile aldırabiliriz.. Aradan 4 sene geçti 2012den yana ve illaki yeni teşkilatlanmalar ihtiyaçlar doğdu ve üstüne bir de bu temizleme olayı.. Umut var yani.
 
Arkadaşlar branş sıralaması hala belli değil ama alımlara dair de sağlam dedikodular dönüyor.
85 üstü kesin, 80-85 arası muallak o yüzden heyecanımızı mazur görün :))

Elimizde YDS puanı olmalı mı sizce?

NOT: 2014 alımlarında 56 kişi aldı, sadece 3 kişi de dil şartı var.
 
2016/1 atamalarının gerçekleştiğini zannediyordum ben ve 10 kişi aldılar yanlış hatırlamıyorsam 3 haneleri nasıl ulaştığını çözemedim.
 
Üst