• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

2013 mühendis asgari ücreti hakkında

Hakan Bedel

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
28 Nisan 2011
Şehir
İstanbul
Firma
Sigma Çevre Laboratuvarı Ölçüm ve Analiz Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti.
''TMMOB ile SGK arasında imzalanan işbirliği protokolüne göre SGK bildirimine esas olacak mühendis, mimar ve şehir plâncısı asgari ücretinin 2013 yılı için brüt 2700 TL olarak belirlenmesine karar verilmiştir.''
Arkadaşlar bu karar sadece kağıt üstünde kalmasın.Herkes bağlı olduğu oda şubelerine ve ya il temsilciliklerine bir mail ile ; çalıştığı iş yerine TMMOB ile SGK arasında imzalanan protokolü göndermesini ve bu protokolün uygulanmaması durumunda verilecek cezaları bir mail,faks,posta yoluyla bildirmesini rica etsin.Ben kendi attığım mail örneğini sizlere iletiyorum umarım gönderirsiniz.

ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI .............. İL TEMSİLCİLİĞİ/ŞUBESİ' NE
2013 yılı için TMMOB ile SGK tarafından imzalanan mühendis, mimar ve şehir plâncısı asgari ücretinin brüt 2700 TL olduğunu belirten protokolün ve protokolün uygulanmaması durumunda uygulanacak cezai işlemlerin odamızda kaydı bulunanların iş yerlerine faks,mail,posta,telefon yolu ile iletilmesini istemekteyim.
Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
TARİH





AD SOYAD

SİCİL NO
Unutmayın!
Bu ülkede hak verilmez.Ancak ve ancak Hak Alınır!...
 
evet mail gönderen herkesi arıyorlar
 
mail bile okumayan biri bana açıklama yapıyor," gönderdiğiniz mail okumadım ama arkadaşlar söyledi...." çok ciddi bir odamız var gercekten, esefle kınadım malesef:(
 
aramasıda bi geilşmedir yasemin hanım
 
@sefertunca
geçekten:( hak aramak içinde karşındaki kişilerin haktan hukuktan haberi olması lazım bu saatte aramaları bile normal değil iş yerindeyim ne kadar rahat konuşabilirim maille dönsünler niye arıyorlar:mad:
 
@Yasemin Aslantürk
Bu olmadı aramıyorlar diiye şikayet ediyoruz arıyorlar mail atsınlar diyorsunuz
Müsait değilim diyin kapatın gene arasınlar Biz arasınlar diye uğraşıyoruz oraylada mücaddele veriyoruz
 
temsilvilik ajanda göndermez.şubeyi arayın ankara ;)
 
Temsicilik oda ya bağlı değil mi .Ona iletilen şikayet Ankara ya iletilmiştir.Arasın hergün telefonda konuşmmuyorlar mı zaten.
 
@Hakan Bedel

SGK Hizmet dökümünüzün çıktısını alıp dilekçeye eklemeyi unutmayınız.
 
@Yasemin Aslantürk
Ajanda yerine yönetmelik yada başka bişey göndersler daha güzel olur.Ajandayı zaten şirketlerden alıyoruz.Mailde atmıştım tarafıma ulaşmadı diye.
 
Üst