• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Etkinlikler

arkadaşlar bakanlıktan bakıyorum ama daha bir hareket görmedim. bu eğitim tarihi belli oldu mu bilen duyan var mı? bir de merakımdan soruyorum. nisanda eğitim yaptılar ancak sınavını yapmadılar ya da ben görmedim. yapıldı mı yapılcak mı bilen var mı?
Merhaba Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi zeytinyağı fabrikalarının en büyük sorunu zeytin karasuyu. Zeytin karasuyunun KOİ'si evsel atıksuyun KOİ'sinden 200-300 kat fazla olduğundan dolayı zeytinyağı fabrikasının danışmanlığını yapan arkadaşlar, zeytin karasuyuna nasıl bir çözüm buldunuz acaba ? KOİ'sini en az indirgemek için nasıl bir yöntem uygulanıyor ?
Bir Çevre Mühendisi atık su arıtma projesi yapabilmesi için alması gereken yetki yada belge var mı ? Sadece odadan Büro tescil belgesi alması yeterli mi işi yapabilmesi için ?
Eğitimin Adı SERA GAZI EMİSYONLARININ İZLENMESİ VE RAPORLANMASI EĞİTİMİ Eğitimin Verileceği Tarihler 13 Mayıs Cuma 2016 14 mayıs Cumartesi 2016 saat 10.00 - 17.00 Eğitimin Verileceği Yer TMMOB Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Eğitim Salonu İstiklal Cd. Koçtuğ İşhanı No:178 K:2 D:2 Tünel Beyoğlu Katılımcı Sayısı 20 Eğitmen Bilgileri Evren TÜRKMENOĞLU - Kimya Mühendisi (BM İklim Değişikliği Uzmanı) Eğitim Ücreti ÇMO Üyesi : 580 TL Odamızdan BTB Almış Firmalarda Çalışan TMMOB‘ a Bağlı Diğer Odaların Üyeleri : 725 TL Diğer : 870 TL Eğitim ödemesini eğitim günü makbuz karşılığı elden ödeyebilirsiniz veya Türkiye İş Bankası - Beşiktaş Şubesi 1008 2622162 TR120006400000110082622162 hesaba yatırabilirsiniz. Eğitim Ücretine Dahil...
Merhaba, TMGD belgesi için MEB onaylı bu belgeyi nereden alabilirim önerebileceğiniz kurum var mı ? (Anadolu Yakası)
Sayın ilgili 2001 yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir. Bakanlığımız Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, Çevre Yeterlilik Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Vakfımız ile birlikte 1-2-3 Şubat ,8-9-10Şubat ve 22-23-24 Şubat 2016 tarihlerinde 3 grup olmak üzere RİXOS HOTEL / ANKARA’da (Atatürk Bulvarı 183//Kavaklıdere) “Çevre Görevlisi Vize Eğitimi” düzenleyecektir. Eğitim 3 grup halinde yapılacak olup 2010 ve 2011 yıllarında belge alan “Çevre Görevlisi Belge” süresi 2016 yılında...
nasıl gidiyor çalışmalar son 3 aya girdik:(
Çevre Görevlisi vize eğitiminde kimler ile buluşacağız.
Tüm forum üyelerine merhabalar, Özel bir firmada Proje Mühendisi olarak işe başladım. Önümüzdeki projelerde Atıksu Arıtma Tesisi dizayn-tasarım işleri de olacak. Bu konuda kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Bu sebeple de konu ile ilgili eğitim, kurs vs. arıyorum. Deneyimli kişilerden mümkünse 1'e 1 eğitimde olabilir. Mevcut veya açılacak bu tarz bir eğitim var mıdır acaba? Konu ile ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi haftasonları dilerim.
Üst